Društvo

11 sugrađana zakazalo razgovor kod predsednika opštine

Redakcija TV Bečej | 20. septembar. 2016. | 16:08 | Društvo

Razgovor kod predsednika opštine Bečej Dragana Tošića za sada je zakazalo 11 naših sugrađana. Prvi takozvani „Dan otvorenih vrata“ zakazan je za 30. septembar, a namera prvog čoveka opštine je da sa građanima razgovara svakog poslednjeg petka u mesecu.

Važno da građani imaju slobodu i mogućnost da predsedniku i njegovim saradnicima kažu šta misle o radu lokalne samouprave i da kroz svoje sugestije, primedbe i predloge doprinesu razvoju opštine Bečej, kazao je Tošić.

Ipak, preduslov za ovakav korak jeste uspešan rad prethodne lokalne vlasti, na čijem je čelu bio Vuk Radojević, rekao je predsednik opštine Bečej i dodao da je zahvaljujući proaktivnom pristupu rešavanju problema stvoren kontinuitet u sprovođenju projekata na unapređenju kvaliteta života građana.

Građani opštine Bečej do sada su svoje probleme, sugestije i primedbe mogli da upućuju Savetima mesnih zajednica i da se pismenim putem obrate predsedniku opštine. Saznanje da će to ubuduće moći da učine lično i da svoj stav po svim pitanjima u vezi sa poboljšanjem uslova života u našoj opštini iskažu kroz dijalog sa prvim čovekom opštine, kod mnogih sugrađana izazvalo je pozitivne reakcije.

Ukoliko želite da razgovarate sa predsednikom opštine Draganom Tošićem i njegovim saradnicima, zakazivanje možete obaviti, pozivom na broj telefona: 064/89-59-094.

11 sugrađana zakazalo razgovor kod predsednika opštine
Ostale vesti iz ove kategorije