Zdravstvo

DR KOSANA NEŠIĆ: U opštini Bečej do danas nema obolelih od korona virusa

Zorana Bogdanović | 16. april. 2020. | 15:57 | Zdravstvo

DR KOSANA NEŠIĆ: U opštini Bečej do danas nema obolelih od korona virusa

U opštini Bečej do danas, 16. aprila, nema obolelih od korona virusa, za TV Bečej potvrdila je direktorka Doma zdravlja Bečej, dr Kosana Nešić.

Iako je na sajtu Ministarstva zdravlja navedeno da u opštini Bečej postoje dve osobe obolele od korona virusa, najverovatnije se radi o administrativnoj grešci. Tačnije, prilikom testiranja zavedeni su podaci iz ličnih dokumenta, a u ovom slučaju te dve osobe, najverovatnije, u ličnim kartama nisu promenile mesto prebivališta.

 „Na Institutu za javno zdravlje Vojvodine izvršili su proveru i potvrdili nam da do danas u opštini Bečej nema registrovanih slučajeva obolelih od korona virusa. Takođe, nijedan građanin naše opštine ne nalazi se na bolničkom lečenju zbog korona virusa, niti u Novom Sadu, niti bilo gde u Vojvodini. Do danas, sve osobe koje su testirane u Domu zdravlja Bečej negativne su na Kovid-19, naglasila je direktorka Doma zdravlja Bečej, dr Kosana Nešić.

Ona je apelova na sve građane da poštuju propisane zdravstvene mere, da nose zaštitnu opremu i da se pridržavaju socijalnog distanciranja.

Ostale vesti iz ove kategorije