Sport

Fudbal: Stopostotni učinak Voše u minula tri meča

Vukašin Ljubojev | 27. jul. 2020. | 8:44 | Sport

Veoma uspešan, zahtevan i berićetan vikend ostao je za igračima, trenerom, upravom i navijačima Fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta.

Nakon dva poraza u pripremnim utakmicama, usledio je meč sa Sirigom, kada su Gradištanci otpočeli sa pobedama, što se minulog vikenda nastavilo. Ekipa Vojvodine je u prethodna dva dana ostvarila tri od tri pobede sa sedam postignutih i dva primljena gola.

Predsednik kluba Goran Kudrić i trener Lazar Dabižljević nakon ova tri meča i više su nego zadovoljni pojačanjima i samom uigranošću tima.

U subotu rano ujutru igrao se meč sa jednim od lidera u novosadskoj ligi, „RFK“-om. Pobedu je izvojevao Bratislav Jelić u 77. minutu, kada je postigao prvi i jedini gol na meču.

Nešto kasnije istog dana, na stadionu u Bačkom Gradištu zaigrale su dve Vojvodine - domaća i Vojvodina iz Novog Miloševa. Nakon devedeset minuta, rezultat je bio 4:2, a u listu strelaca za domaće upisali su se Stefanov, Brankov, Novaković i Jelić.

U šestoj pripremnoj utakmici, koja je odigrana juče, ekipa Voše je uspela da smogne snage i da u jednom iscrpljujućem vikendu ostvari i treću pobedu. Ovog puta savladan je „ŽSK“ iz Žablja sa 2:0, a strelci su bili Živanović i Bratislav Jelić, koji je u sve tri utakmice upisan u listu strelaca.

Naredni meč koji očekuje ekipu Vojvodine, igraće se već u sredu, kada u Bačko Gradište stiže Fudbalski klub „Slavija“ iz Pivnica.

Fudbal: Stopostotni učinak Voše u minula tri meča
Ostale vesti iz ove kategorije