Sport

Fudbal: Goleada u Bačkom Gradištu

Vukašin Ljubojev | 3. avgust. 2020. | 10:09 | Sport

Iza Fudbalskog kluba Vojvodina iz Bačkog Gradišta ostao je još jedan vikend koji je protekao u jakom ritmu sa odigrane dve utakmice.

U prvom, subotnjem meču na stadionu u Gradištu ugošćena je ekipa Fudbalskog kluba Budućnost iz Savinog Sela koja je savladana sa čak 8:1, dok su juče u mešovitom sastavu igrači Voše snage odmerili sa momcima iz Fudbalskog kluba Jedinstvo iz Gospođinaca, gde su ostali poraženi sa 2:1.

U listu strelaca u pripremnoj utakmici odigranoj juče upisao se Dimitrije Jelić, dok su strelci u subotnjem meču sa Budućnošću bili Dabižljević, Džigurski, Živanović i Ilić sa po jednim, a Bratislav Jelić i Vranješ sa po dva pogotka.

Kada je reč o igračkom kadru, za sada su zvanično tim napustili Nenad Kudrić koji je prešao u Tisu iz Adorijana i Boris Bečanović, koji se iz privatnih razloga odlučio za život u inostranstvu. Što se tiče dolazaka, na treninzima i utakmicama prisutan je veliki broj mladih momaka koji su mahom pristigli iz škole fudbala OFK Bečeja gde im je takođe Dabižljević bio trener.

Pored svih navedenih pojačanja, Fudbalski klub Vojvodina ukazao je novo poverenje treneru Lazaru Dabižljeviću, što je rezultiralo potpisivanjem, odnosno produžavanjem ugovora na još jednu godinu. Podsetimo, Lazar je u vitrine Vojvodine doneo tri pehara sa svojim timom, dva pobednika kupa Područnog fudbalskog saveza Subotica i jedan kao pobednik Područne fudbalske lige Subotica.

Naredna pripremna utakmica zakazana je za sredu kada će Vojvodina ugostiti Slaviju iz Pivnica, dok bi za vikend trebalo da bude domaćin Hajduku iz Čuruga.

Fudbal: Goleada u Bačkom Gradištu
Ostale vesti iz ove kategorije