Kultura

Nedelja džentlmena: Kako čita muškarac?

Redakcija TV Bečej | 10. septembar. 2020. | 8:05 | Kultura

U okviru manifstacije Nedelja džentlmena Narodne biblioteke Bečej sinoć su posetioci mogli da učestvuju na predavanju praćenom filmskom projekcijom, na temu „Kako muškarac čita?” predavača Zoltana Rokuša, glumca iz Bečeja.

Mladi glumac kaže da svakoga na razne načine možete nagovoriti da poseti Biblioteku, bilo da je reč o mladom, sredovečnom ili starijem gospodinu.

Nedelja džentlmena nastavlja se i danas. Na Jutjub kanalu od 15 časova Jasen Lakić, dizajner društvenih igara predstaviće program o društvenim igrama, a posebna pažnja biće posvećena tome kako društvene igre mogu pomoći u radu sa osobama sa određenim smetnjama u razvoju. Takođe, danas od 18h Univerzitetski profesor u Segedinu Roland Orčik, održaće predavanje na mađarskom jeziku na temu „Što više jezika znaš, više života imaš“, a reč je o povezanosti srpskog i mađarskog jezika.

Poslednjeg dana manifestacije, tojest sutra, profesor filozofije Ivan Kovač će sa svojim đačkim debatnim timom, bivšim maturantima, a uskoro brucošima, takođe održati jednu onlajn debatu na temu džentlmenstva „Za ili protiv“.

Nedelja džentlmena: Kako čita muškarac?
Ostale vesti iz ove kategorije