Društvo

OŠ „Petefi Šandor“: U novoj školskoj godini mnoštvo zabavno-edukativnih aktivnosti

Zorana Bogdanović | 18. septembar. 2020. | 9:49 | Društvo

U OŠ „Petefi Šandor“ Bečej u toku ove školske godine biće realizovano mnoštvo zabavno-edukativnih aktivnosti, zahvaljujući tome što je uprava škole aplicirala na nekoliko različitih projekata i dobila podršku u vrednosti od oko 2,4 miliona dinara.

U cilju popularizacije bavljenja sportom, u prizemlju škole će u narednom periodu biti postavljeni stolovi za stoni tenis, kako bi đaci svoje slobodno vreme mogli da iskoriste rekreirajući se i družeći sa vršnjacima.

Đaci nadareni za matematiku imaće priliku da u okviru matematičke sekcije u okviru obogaćenog jednosmenskog rada razvijaju svoje veštine, stiču nova znanja i da učestvuju na brojnim takmičenjima.

U cilju razvijanja preduzetničkog duha kod đaka, škola je od ove godine registrovala učeničku zadrugu.

Pored toga, kroz multimedijalnu sekciju đaci imaju priliku da razvijaju svoju kreativnost. Već prve nedelje septembra, učenici viših razreda su vredno radili kako bi za svoje vršnjake pripremili prve školske vesti.

Inače, svi radovi na izgradnji fiskulturne sale su završeni kazala je direktorka OŠ „Petefi Šandor“.

U toku proleća OŠ „Petefi Šandor“ je nabavila četiri interaktivne table i četiri projektora, a najkasnije do kraja novembra u celoj školi će biti uveden brz internet kako bi đaci mogli da prate savremenu nastavu.

OŠ „Petefi Šandor“: U novoj školskoj godini mnoštvo zabavno-edukativnih aktivnosti
Ostale vesti iz ove kategorije