Sport

OFK Bečej 1918: Zimovanje na 11. poziciji sa 27 bodova

Vukašin Ljubojev | 30. novembar. 2020. | 11:05 | Sport

U okviru poslednjeg 19. kola jesenjeg dela sezone, Omladisnki fudbalski klub Bečej 1918 ugostio je na Gradskom stadionu kraj Tise ekipu Borca iz Sakula, a nakon 90 minuta igre pobeda je pripala domaćima, koji će sa ova tri boda da prezime na 11. mestu Srpske lige Vojvodina.

Kada je reč o golovima, prvi i vodeći za Bečej postignut je u osmom minutu. Nakon ubačaja iz kornera Kobiljskog, Tatić ne uspeva glavom, ali se srećom tu našao Tišma koji je bio siguran za 1:0.

Igrao se 15. minut kada nakon starta Markovića nad Krainovićem, sudija Gnjatović pokazuje na belu tačku, ali na žalost domaćih, Kobiljski ne koristi ovu priliku da povisi.

Izjednačujući gol postignut je u 21. minutu. Posle ubačaja Sekulića sa desne strane Mladenović iz prve šuta i matira golmana Bečeja, Barjaktarova za 1:1.

Drugi i pobednički gol postignut je dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Loptu je iz kornera izveo Pavlović do Vogučina, koji u kaznenom pronalazi Lovreta, a ovaj je samo produžava glavom za konačnih 2:1.

Nakon ovog meča igrači odlaze na zasluženi odmor, a sto se tiče drugog dela prvenstva i dalje je nepoznanica kada će se ono početi.

Ono što je izvesno jeste da će sigurno doći do određenih promena u igračkom kadru, kako bi se drugi deo sezone završio iznad desetog mesta, kaže Andrić.

OFK Bečej 1918: Zimovanje na 11. poziciji sa 27 bodova
Ostale vesti iz ove kategorije