Sport

Đorđe Vujaković najbolji kik bokser u juniorskoj konkurenciji

Redakcija TV Bečej | 27. januar. 2021. | 13:27 | Sport

Kik boks klub „Bečej“ , niže uspehe na takmičenjima iako je situacija prilično teška zbog korona virusa. U ovom klubu nisu prekidali sa treninzima, pošto je ovo pojedinačni sport, a trud , volja i zalaganje, uvek donose dobre rezultate. Naš bečejac  Đorđe Vujaković je potvrda da se dobrom pripremom mogu ostvariti vrhunski rezultati, a tome u prilog govori i činjenica, da je na poslednjem takmičenju, koje je održano u Zrenjaninu , državnom prvenstvu u kik boksu u disciplini ful kontakt , osvojio pehar za najboljeg takmičara i zlatnu medalju u kategoriji do 63,5 kg u juniorskoj  konkurenciji.

Đorđe kaže da je ovim sportom počeo da se bavi na nagovor drugara, a u želji da ojača, a onda je počeo da postiže sve bolje rezultate. Sada trenira minimum 6 puta nedeljno. Sonja Vukšić ima samo 12 godina, 5 mečeva i 5 pobeda, voli borilačke sportove i izuzetno je srećna u klubu. Želja joj je da bude pionirska prvakinja, a kaže da bi volela da njeni vršnjaci više treniraju a manje budu pred kompjuterima.

Njihov  trener Žarko Radović ne krije zadovoljstvo postignutim uspesima i vraćanjem bečejskog kluba na staze stare slave.

 Program takmičenja za ovu godinu još uvek nije objavljen, jer se čeka da se ublaže mere zbog korone, ali radi se i trenira svakodnevno. Nemaju poseban termin za upis novih članova, treninzi su svakog dana od 17.30h u sali „Partizan“ u Zelenoj ulici i svi su dobro došli, da se oprobaju u ovom sportu i porade na kondiciji, poručuju iz kluba.

Đorđe Vujaković najbolji kik bokser u juniorskoj konkurenciji
Ostale vesti iz ove kategorije