Sport

KMF Bečej 2003: Tri boda uknjižena već u prvom delu meča

Vukašin Ljubojev | 15. mart. 2021. | 8:36 | Sport

U okviru 17. kola Druge futsal lige Srbije, Klub malog fudbala Bečej 2003 savladao je na svom parketu ekipu Paleža iz Obrenovca sa 8:2.

Odličnu partiju prikazali su domaći. Od prvog sudijskog zvižduka krenuli su plavi ofanzivno i agresivno po gol Obrenovčana, što je rezultiralo da se već nakon prvog dela utakmice ode na pauzu sa 7:1.

Do prvog gola čekalo se do šestog minuta, kada Novaković pronalazi Ćuluma na drugoj, koji je siguran za 1:0. Samo nekoliko sekundi slavili su Bečejci jer je Grujičić golom preko celog terena uspeo da nulira prednost domaćih.

Minut kasnije na asistenciju Bodonjija, Novaković postiže gol i ponovo dovodi u Bečej u prednost. Igrao se deseti minut kada kapiten Korać gađa dalji ugao i povisuje na 3:1, a zatim se već u narednom napadu i Mačiženski upisuje u listu strelaca za 4:1.

U petnaestom minutu ponovo se trese mreža Paleža, a autogol prepisan je Koraću, a onda ponovo u novom napadu Bečeja Mačiženski postiže još jedan gol za 6:1.

Njegov prvi gol u meču a poslednji u prvom delu meča postiže Golub i odvodi ekipe na odmor sa 7:1.

Od starta drugog dela meča ekipa Paleža kreće u igru sa svih pet igrača u polju, što ih košta, jer na asistenciju Koraća Mačiženski postiže još jedan gol. Međutim u 30. minutu jedino što gosti uspevaju jeste da smanje razliku na 8:2 što je i bio konačan rezultat meča.

U narednom 18. kolu ekipa Bečeja putuje u Blace na meč sa Jastrepcom, plavi će na gostovanju biti značajno oslabljeni jer je Bodonji u meču sa paležom dobio žuti karton, tako da Šošo neće moći da računa na njega.

KMF Bečej 2003: Tri boda uknjižena već u prvom delu meča
Ostale vesti iz ove kategorije