Sport

Premijera Voše na svom stadionu i više nego uspešna

Vukašin Ljubojev | 22. mart. 2021. | 4:48 | Sport

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta juče je na svom stadionu u okviru 20. kola Vojvođanske lige Sever, savladao ekipu Radničkog iz Sombora sa 6:0, i tako je sa 44. boda ponovo učvrstio svoju lidersku poziciju.

Četiri puna meseca čekalo se do premijere Voše na svom stadionu, jer je poslednji meč odigrala sa Vrbasom 22. novembra u Bačkom Gradištu, ipak zbog trenutne epidemiološke situacije, publika i dalje ne može da prisustvuje mečevima.

Kada je reč o samoj utakmici, i prvo i drugo poluvreme pripalo je domaćima koji su imali potpunu dominaciju, tri gola u prvom delu i tri gola u drugom delu meča, isto toliko izglednih prilika i debitovanja Alekse Tatića i Nemanje Tomića za ekipu Vojvodine kao i Dušana Vukelića i Milana Vukadinovića za tim iz Sombora, sve to obeležilo je jučerašnji meč.

U listu strelaca upisali su se Dimitrije Ilić u 12. minutu, Džigurski u 84, dok su po dva gola postigli Bratislav Jelić u 6. i 71, i Prodanov u 42 i 90. minutu.

U narednom 21. kolu Vojvođanske lige Sever ekipa iz Bačkog Gradišta putuje u Čelarevo, gde će u meču sa ekipm ČSK Pivara, pokušati da izbore nove bodove.

Premijera Voše na svom stadionu i više nego uspešna
Ostale vesti iz ove kategorije