Turizam

“Gastro fest” zadovoljio ukuse mnogih Bečejaca

Vukašin Ljubojev | 29. septembar. 2021. | 5:31 | Turizam

Na zadovoljstvo mnogobrojnih gurmana u Goranskom parku u Bečeju održana je manifestacija “Gastro fest”. Ovo je bila lepa prilika da se nedeljno popodne iskoristi u prirodi, u dobrom društvu, uz odličnu muziku i raznovrsne gurmanluke.

Posetioci „Gastro festa“ imali su prilike da degustiraju domaće proizvode koje je izložilo više od 40 proizvođača iz cele Vojvodine. Uživalo se kako u slatkim, tako i u slanim zalogajima, lokalnim sirevima i drugim mlečnim proizvodima, zanatskim pivima, sosevima, namazima, palačinkama, različitim proizvodima od voća, povrća i mesa.

U okviru festivala predstavilo se pet restorana, pa su tako posetioci mogli da uživaju u gurmalucima ispod sača, ribljem meniju, delikatesima sa ražnja, specijalnim burgerima i sendvičima, svadbarskom kupusu, mućkalici, gulašima.

Mnogi su svojim kućama otišli zadovoljni, sa puno utisaka i odličnih, kvalitetnih proizvoda.

Deca su imala priliku da uživaju u svom kutku – Ostrvu osmeha – gde su im priređeni programi poput jahanja konja, gumenog dvorca za skakanje, dečijeg koncerta, raznih radionica na temu zaštite životne sredine i reciklaže.

“Gastro fest” zadovoljio ukuse mnogih Bečejaca
Ostale vesti iz ove kategorije