Turizam

„Dani Deda Mraza“: Nova lokacija, bogatiji bazar i novi sadržaji

Vukašin Ljubojev | 19. decembar. 2019. | 14:37 | Turizam

Turistička organizacija opštine Bečej i ove godine priprema novogodišnju manifestaciju „Dani Deda Mraza - bečejske zimske čarolije“, koja će biti održana od 26. do 29. decembra na Trgu oslobođenja.

Cilj manifestacije jeste da se građanima Bečeja, a posebno najmlađima, uvesele i ispune božićni i novogodišnji praznici, ističe Nemanja Karapandžić, direktor Turističke organizacije opštine Bečej.

Radionice za decu predviđene su za četvrtak i petak. Odvijaće se u periodu od 11 do 17.30 u šatoru na Trgu oslobođenja. Pored toga, u petak u 17 časova udruženje „Prijatelja dece iz Novog Sada“ odigraće predstavu „Udarna vest“. Nakon njih, posetioce će zabavljati grupa „Banda drvena“. U subotu od 15 časova biće održano takmičenje u kuvanju vina.

Subota veče od 21 čas rezervisana je za nastup Gradskog orkestra BEUS. Manifestaciju će tokom  četiri dana pratiti i Novogodišnji bazar na kojem će se predstaviti četrdesetoro izlagača. Posetioci će na prodajnom bazaru moći da kupe raznolike novogodišnje darove, ručne radove, ali i da uživaju u različitim ukusima hrane i pića. Bazar će biti otvoren sva četiri dana od 10 do 20 časova.

„Dani Deda Mraza“: Nova lokacija, bogatiji bazar i novi sadržaji
Ostale vesti iz ove kategorije