Sport

Fudbal i futsal na bečejskim terenima tek od jeseni

Vukašin Ljubojev | 7. maj. 2020. | 10:16 | Sport

Fudbalski savez Srbije juče je doneo odluku da su takmičenja fudbalskih klubova među ligama amaterskog ranga, srpske i lige nižeg takmičarskog ranga, završena zaključno sa 15. martom.

U OFK Bečej nisu iznenađeni ovom odlukom. Oni su takmičenje u Srpskoj ligi Vojvodina završili na osmom mestu sa 25 bodova. U narednom periodu, kaže potpredsednik kluba Nedeljko Vasić, svoje snage usmeriće na rešavanje infrastrukturnih pitanja.

Uprava Vojvodine u Bačkom Gradištu nadala se da će takmičenje ipak biti nastavljeno. Za njih, kažu, tempo odigravanja utakmica dva puta u toku nedelje u Vojvođanskoj ligi Sever ne bi predstavljao problem.

Osim velikog fudbala, doneta je odluka odnosi se i na fustalere. Tako je bečejski klub takmičarsku sezonu završio na šestom mestu, čime su, kaže pomoćni trener Goran Strajnić, zadovoljni. Ipak, ostaje žal što se prvenstvo nije završilo kako je i planirano.

Inače, fudbalski klubovi Mladost iz Radičevića i Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela prvenstvo su završili na petom, odnosno osmom mestu „Međuopštinske fudbalske lige Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran“.

Foto:FSS

Fudbal i futsal na bečejskim terenima tek od jeseni
Ostale vesti iz ove kategorije