Društvo

Šalteri Policijske stanice Bečej rade produženo

Redakcija TV Bečej | 14. maj. 2020. | 6:48 | Društvo

Šalteri Policijske stanice Bečej rade produženo

Zbog povećanog obima posla i prijema građana, šalteri u Policijskoj stanici u Bečeju danas i sutra radiće produženo, od 8 do 17 časova.

Građani kojima su potrebne nove lične karte ili pasoši treba da zakažu svoje termine kako bi podneli zahteve.

Sve stranke su dužne da pre ulaska u ovu instituciju nose zaštitne maske i rukavice, a policijski službenici, iz predostrožnosti, na ulazu mere telesnu temperaturu.

Građani koji su za vreme vanrednog stanja započeli sa registracijom vozila, treba da se jave MUP-u kako bi postupak priveli kraju i dobili registracione nalepnice.

Shodno Uredbi o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19, koja je na snagu stupila 7. maja, registracione nalepnice za vozila upisana u jedinstveni registar izdavaće se isključivo na tehničkom pregledu vozila do 1. jula ove godine.

Preporuka građanima je da se pre izvršenja tehničkog pregleda raspitaju da li će im servis nakon toga dodeliti registracionu nalepnicu, odnosno da li imaju ovlašćenje za to.

Inače, Policijska stanica u Bečeju jedina je u Policijskoj upravi Novi Sad koja u toku ove nedelje sa strankama radi produženo, do 17 časova.

Ostale vesti iz ove kategorije