Sport

Vaterpolisti PVK Bečeja ponovo u bazenu, akcenat na mlađim igračima

Vukašin Ljubojev | 19. maj. 2020. | 8:21 | Sport

Plivački vaterpolo klub Bečej od juče je i zvanično počeo sa treninzima u zatvorenim bazenima sportskog centra „Đorđe Predin Badža“.

Nakon gotovo dva meseca, od kako je zaustavljeno prvenstvo i dve nedelje treninga na suvom, bečejski vaterpolisti ponovo su zaplivali u matičnom bazenu. Treninzi se odvijaju dva puta dnevno, a tako će i ostati u narednih dva do tri meseca.

Podsetimo da su vaterpolisti Bečeja ligaško takmičenje završili na petoj poziciji Prve A lige Srbije, bez odigrane poslednje utakmice sa Banjicom, u kojoj su Bečejci trebali biti domaćini. Da je došlo do meča i da je tim Bečeja ostvario pobedu, momci sa Tise bi se pozicionirali na lestvicu više, odnosno na četvrtu poziciju.

Kada je reč o prvom timu PVK Bečeja, na jutarnjim treninzima prisutno je desetak vaterpolista, dok je na poslepodnevnim taj broj veći. Da to nije slučaj samo kod prvog tima govori činjenica da se povećao broj prisutnih na treninzima i kod mlađih vaterpolo i plivačkih selekcija.

Roditelji koji žele da upišu svoje dete u školu plivanja ili vaterpola, to mogu da učine svakog radnog dana u 18 časova u sportskom centru, a za sve dodatne informacije mogu pozvati na broj telefona 062/212-233.

Vaterpolisti PVK Bečeja ponovo u bazenu, akcenat na mlađim igračima
Ostale vesti iz ove kategorije