Sport

ŽOK Bečej: Nakon veštaka i Tise pripreme uskoro i na peskovitom terenu na bazenu

Vukašin Ljubojev | 1. jun. 2020. | 8:45 | Sport

Članice i treneri Ženskog odbojkaškog kluba Bečej pre nešto više od desetak dana, ponovo su počeli sa svakodnevnim treninzima na veštačkom terenu pokraj sportskog centra i kondicionim treninzima na Tisi.

Prema rečima devojčica, vreme u karantinu proticalo je veoma sporo i teško, ponajviše zbog nedostatka treninga, drugarica, trenera i samog druženja. Ipak, većina „žokica“, takođe, tvrdi da su i u vreme izolacije vredno vežbale i u svojim domovima.

Ženski odbojkaški klub trenutno broji oko 120 članica, u rasponu starosne dobi od 7 do 20 godina. One su podeljene u sedam takmičarskih selekcija, od kojih šest igra ligaška takmičenja, dok najmlađa selekcija brani boje svog kluba isključivo na turnirima širom naše zemlje.

Kada je reč o velikim planovima, oni za sada ne postoje, a turnir Ženskog odbojkaškog kluba Bečej „ 11. Volejbol open“, koji je bio u planu da se održi 6. juna, odložen je zbog smanjenja rizika prenošenja zaraze Kovid-19.

Upis u Ženski odbojkaški klub Bečej traje tokom čitave godine, a prema rečima Bakića, interesovanje devojčica je u konstantnom porastu.

ŽOK Bečej: Nakon veštaka i Tise pripreme uskoro i na peskovitom terenu na bazenu
Ostale vesti iz ove kategorije