Turizam

U petak počinje kupališna sezona, prvog dana ulaz besplatan

Vukašin Ljubojev | 9. jun. 2020. | 9:51 | Turizam

Finalne pripreme pred početak rada otvorenih bazeni sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ u Bečeju su u toku. Početak kupališne sezone zakazan za petak 12. jun kada će ulaz za sve posetioce biti besplatan.

Radnici sportskog centra i omladinci privode kraju radove na orezivanju i uklanjanju trulih grana i stabala, dok je sve ostalo završeno i spremno za kupače.

U sklopu kupališnog kompleksa posetioci će na raspolaganju imati nekoliko ugostiteljskih objekata, ali i štandova sa slatkim i slanim proizvodima.

Pored toga, u planu je i montaža terena za sportove koji do sada nisu bili zastupljeni na otvorenim bazenima.

Cene ležaljki i ulaznica za otvorene bazene ostaće kao i minule godine. Ležaljke po danu iznosiće 100 dinara, pojedinačne dnevne karte iznosiće 200 dinara, a grupne za četiri osobe ukupno 600 dinara. Za sezonsku kartu sa 35 ulazaka treba izdvojiti 4.000 dinara, za 18 ulazaka 2.200, dok karta sa 10 ulazaka košta 1.500 dinara. Deci predškolskog uzrasta se neće naplaćivati ulazak na bazen.

Podsetimo da je spoljašnji bazen za građane otvoren svakog dana od 9 do 19 časova. Kada je reč o noćnom kupanju ono će biti moguće kada vremenske prilike i noćne temperature to dozvole, kaže Terzić.

U petak počinje kupališna sezona, prvog dana ulaz besplatan
Ostale vesti iz ove kategorije