Kultura

Kulturno leto u Bečeju: Edukativno-zabavne radionice za decu i mlade

Vukašin Ljubojev | 16. jun. 2020. | 7:59 | Kultura

Sa ciljem da deca i mladi opštine Bečej leto iskoriste na edukativan, zabavan i kreativan način, Gradsko pozorište i Kancelarija za mlade organizuju osam različitih radionica, koje će biti održane tokom jula i avgusta u Bečeju.

Sa polaznicima radionica radiće istaknuti umetnici i pozorišni radnici: glumica Hana Selimović, multimedijalna umetnica Marija Šavija, muzičar i perkusionista docent Albert Kristić, muzičar Vladimir Gurjanov, studentkinja glume Žofia Mađar, kreatorka lutaka Monja Jovanov, pozorišna radnica Mirjana Kolundžić Kuzmanović i filmski producent Miloš Blažin.

Najveći deo programa biće održan u bašti Pozorišnog kluba, ali i u drugim prostorijama Gradskog pozorišta. Prema rečima organizatora, radionice će trajati od tri do deset dana, u dogovoru sa polaznicima.

Radionice su besplatne, a svi zainteresovani prijave mogu poslati do 30. juna na mejl: pozoristebecej@gmail.com, dok više informacija o radionicama roditelji mogu dobiti putem brojeva telefona 021 6915-336 i 062 282 062.

Kulturno leto u Bečeju: Edukativno-zabavne radionice za decu i mlade
Ostale vesti iz ove kategorije