Politika

Dragan Tošić ponovo kandidat za predsednika opštine Bečej

Zorana Bogdanović | 23. jun. 2020. | 8:56 | Politika

Dragan Tošić ponovo će biti kandidat za predsednika opštine Bečej, rekao je predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bečej, Vuk Radojević na održanoj konferenciji za novinare.

On je tom prilikom istakao da su građani toj političkoj opciji ukazali najveće poverenje, o čemu svedoči 54,5 odsto podrške od ukupnog broja birača koji su izašli na izbore, odnosno 9.158 glasova koliko je osvojila lista „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Podsetimo da će, predsednik opštine biti izabran tajnim glasanjem na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Bečej, nakon što odbornicima budu verifikovani mandati i potom tajnim glasanjem bude izabran predsednik Skupštine. To mesto će, kaže Radojević, biti predmet razgovora sa potencijalnim koalicionim partnerima.

Analizirajući ostvarene rezultate na izborima, u SNS-u kažu da je ova pobeda istorijskog karaktera i da su zabeležili rast podrške u svim biračkim mestima, te da su od ukupno 38, pobedili na 32 glasačka mesta u opštini Bečej.

Podsetimo da je u nedelju 21. juna od 32.787 građana, koliko ih je upisano u birački spisak, glasalo njih 17.580, odnosno 53,6%.

Dragan Tošić ponovo kandidat za predsednika opštine Bečej
Ostale vesti iz ove kategorije