Privreda

Majstori proslavili svoj jubilarac

Vukašin Ljubojev | 30. jun. 2020. | 8:17 | Privreda

Sastanak majstora, automehaničara i trgovaca iz Srbije i Mađarske protekle subote održan je u Novom selu u Bečeju. Porodica Tripolski je i pored trenutne situacije sa korona virusom, uspešno organizovala tradicionalnu i jubilarnu petu manifestaciju “Dani majstora”, koja je i ove godine privukla veliki broj poslovnih saradnika i majstora različitih zanata ih okolnih gradova.

Davne 1994. Jožef Tripolski osnovao je firmu, koja danas uspešno posluje ne samo na teritoriji opštine Bečej, već njihovi klijenti dolaze sa teritorije cele Vojvodine, pa čak i Beograda. Ujedno uz jubilej, majstorska radionica „TJ eletroservis“ Tripolski, koja se bavi isključivo popravkama i servisiranjem klima, na teretnim kao i putničkim vozilima, proslavila je i 26 godina rada i postojanja.

Ričard Tripolski, koji je od oca preuzeo vodeću poziciju u servisu, ističe da im je primarno da održe kvalitet poslovanja i da ga, u okviru postojećih mogućnosti, unaprede. Takođe, napominje da se saradnja sa poslovnim saradnicima koji održavaju mehaniku i elektriku i druge stvari na vozilima, pored isključivo poslovnog, mora graditi i na ovakav način.

Domaćini su se, kao i minulih godina, potrudili da upotpune druženje sa bogatim zabavno-muzičkim programom, ali i trpezom. Od jutarnjih sati se bockalo meze, dok je za glavno jelo, na majstorski način, pripremljen srneći perkelt sa zanimljivim sastojcima.

Za kraj domaćini napominju da dok je zajedništva i međusobne saradnje majstora, biće i posla, a što je najvažnije, zadovoljnih mušterija, sigurni su nakon još jedne uspešno održane manifestacije Jožef i Ričard Tripolski.

Majstori proslavili svoj jubilarac
Ostale vesti iz ove kategorije