Sport

Odbojkaši Bečeja počeli intenzivne pripreme za Prvu B ligu

Vukašin Ljubojev | 7. avgust. 2020. | 9:42 | Sport

Odbojkaši Bečeja ozbiljan trenažni proces pred novu takmičarsku sezonu započeli su u ponedeljak 3. avgusta. Treninzi se odvijaju dvaput dnevno jer se moraju opravdati očekivanja i planovi u višem takmičarskom rangu - Banka Poštanska štedionica Prvoj B ligi.

Intenzivnim pripremama prisustvuje 12 odbojkaša, a kako bi ostvarili zacrtani cilj – vrh tabele Prve B lige i  nastavak puta ka samom vrhu srpske odbojke, pojačali su svoje redove, objašnjava Džigurski.

U planu je da odbojkaši Bečeja tokom pripremnog perioda odigraju devet prijateljskih utakmica, a prva je zakazana za treću nedelju priprema.

Start prvenstva planiran je za oktobar. Međutim, zbog trenutne epidemiološke situacije, i dalje je nepoznanica da li će takmičarska sezona tada i početi. Ipak, bez obzira na sve, odbojkaši Bečeja planiraju da održe intenzivni tempo priprema, kako bi u Prvoj B ligi startovali potpuno spremni i uigrani.

U novoj sezoni, bečejske odbojkaše očekuje mnoštvo izazova, kako zbog timova, tako i zbog putovanja na dalje destinacije među kojima su Kuršumlija, Ivanjica, Aranđelovac, Mladenovac, Vršac, Kosovska Mitrovica, Futog, Užice, Loznica, Bavanište, i Prokuplje.

Odbojkaši Bečeja počeli intenzivne pripreme za Prvu B ligu
Ostale vesti iz ove kategorije