Sport

Fudbal: Bečej i Vršac podelili po bod

Vukašin Ljubojev | 19. oktobar. 2020. | 9:16 | Sport

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918, minule subote ugostio je na Gradskom stadionu kraj Tise ekipu Omladinskog fudbalskog kluba Vršac, a nakon 90 minuta utakmica je završena rezultatom 2:2.

Tvrda prvenstvena utakmica, puna čarki, prekršaja, žutih i crvenih kartona, potom povreda, izležavanja, četiri gola, od čega dva autogola. Sve to obeležilo je minuli meč 13. kola Srpske lige Vojvodina.

Prvi gol na utakmici postigli su gosti u 19. minutu. Vujić loptu prosleđuje Pupoviću koji na petercu pronalazi Sarajlina i 1:0. Drugi gol koji je pripisan gostima, bio je prvi autogol na meču. I ovog puta jedan od aktera bio je Pupović, koji loptu iz auta baca duboko u kazneni, a Tatić je desnom nogom ubacuje u svoj gol.

Igrao se 35. minut meča kada Lovre po desnoj strani nalazi na suprotnom delu Ostojića, koji iz prve puca loptu koja pogađa Kačarevića za 1:2.

Drugi i poslednji gol na meču u 75. minutu postignut je nakon brzog izvođenja prekida. Nakon prekršaja nad Kobiljskim, Kurtiši pronalazi kapitena Ilica koji remizira na 2:2 i tako donosi plavima veliki i bitan bod.

U narednom 14. kolu Srpske lige Vojvodina, ekipa Bečeja putuje u Suboticu gde će protiv tamošnje Bačke 1901, koja se nalazi na 15-toj poziciji sa 15 bodova, pokušati da odigra i petu vezanu utakmicu bez poraza.

Fudbal: Bečej i Vršac podelili po bod
Ostale vesti iz ove kategorije