Društvo

Za upis u PU „Labud Pejović“ predato 292 zahteva

Vukašin Ljubojev | 7. april. 2021. | 6:15 | Društvo

Upis dece u Predškolsku ustanovu „Labud Pejović“ Bečej trajao je od 15. do 26. marta, a u tom periodu roditelji su trebali da podnesu zahtev za upis dece u poludnevni i celodnevni boravak preko portal euprava ili lično u objektima ustanove.

Podsetimo da će upis primljene dece biće realizovan od 10. do 14. maja u periodu od 8 do 12 časova u objektima predškolske ustanove u Bečeju, Bačkom Petrovom Selu, Bačkom Gradištu, Radičeviću, Mileševu i Poljanici.

Nakon nešto više od godinu dana, kako je sveopšte prisutna pandemija Korona virusa, predškolska ustanova zaista može da se podiči činjenicom da su jedina obrazovna ustanova koja je od 11. maja prošle godine radila u kontinuitetu.

Angela Radenković medicinska sestra - vaspitač koja je u Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“ pune 22 godine, dobitnica je priznanja "Najbolja medicinska sestra u 2020" godini, koju dodeljuje Savez udruženja medicinskih sestara  predškolskih ustanova Srbije.

Opširnije o planu otvaranju dodatnih vaspitno obrazovnih grupa, sprovođenju epidemioloških mera  u predškolskoj ustanovi, investicionim planovima, projektu osnaživanja roditelja dece iz socijalno ugroženih porodica, kao i primeni novih osnova programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja pogledajte u emisiji „Bečejski ugao“ koja će biti emitovana večeras u 20 časova na našem programu.

Za upis u PU „Labud Pejović“ predato 292 zahteva
Ostale vesti iz ove kategorije