Sport

“Nin constructions” najbolja ekipa na humanitarnom turniru “Čikerija open”

Vukašin Ljubojev | 20. septembar. 2021. | 8:43 | Sport

Uoči seoske slave Male gospojine, Udruženje meštana Radičević minulog vikenda organizovalo je humanitarni turnir u malom fudbalu “Čikerija open”, posvećen prikupljanju sredstava za Aleksu Prodanovića iz Bačkog Gradišta.

Turniru prijateljstva, kako ga još nazivaju meštani, odazvalo se devet ekipa iz Radičevića, Novog Sada, Srbobrana, Bačkog Gradišta i Bečeja, a igralo se po sistemu pet igrača plus golman. 

Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa “Nin constructions” iz Radičevića, drugo mesto pripalo je ekipi “Top shop” iz Novog Sada, a treće “Veteranima” iz Srbobrana.

Pored priznanja za prve tri ekipe, za najmlađeg igrača turnira proglašen je petogodišnji Nikola Vojinović iz prvoplasirane ekipe, zatim titulu najstarijeg igrača poneo je pedesetdvogodišnji Boško Rajić iz srbobranskih “Veterana”. Za najboljeg golmana proglašen je Zoran Olujić iz pobedničke ekipe, a ujedno dodeljena su i priznanja najelegantnijim igračima, odnosno najtežim po kilaži. Titulu pobednika u ovoj kategoriji poneo je Joja Ćuk sa 122 kilograma.

Udruženje meštana Radičevića uz pomoć učesnika i ljudi dobre volje na ovom turniru prikupilo je 68.840 dinara i 50 evra, koji će biti uplaćeni za lečenje Alekse Prodanovića.

“Nin constructions” najbolja ekipa na humanitarnom turniru “Čikerija open”
Ostale vesti iz ove kategorije