Egészségügy

Több mint 500 résztvevő a „BEST”-en – „Az óbecsei egészség útján”

Ljubojev Vukašin | 2021. szeptember. 30. | 10:28 | Egészségügy

A Cukorbetegség Elleni Harc Egyesületének óbecsei szervezete,  tegnap megtartotta a sorrendben 13. hagyományos „BEST”, azaz „Az óbecsei egészség útja elnevezésű rendezvényét”. A belvárosban ezúttal is minden nemzedék nagy számú polgára képviseltette magát.

Ezen az eseményen keresztül a szervezők, orvosok és önkéntesek,  megpróbálnak hozzájárulni a lakosság tudatosságának fejlesztéséhez, kezdve a legfiatalabbakkal, akik a Felszabadulás téren, különféle tevékenységeken keresztül, bemutatták a fizikai aktivitás és az egészséges életmód fontosságát, mind az egészséges emberek, mind a különféle betegségekben szenvedők számára.

A polgároknak lehetősége volt ingyen és várakozás nélkül ellenőriztetni egészségi állapotukat, és orvosi tanácsot kaphattak. A vizsgálat magában foglalta a vércukorszint és a vérnyomás mérését. Ez az egészségügyi, de sport akció is, a polgártásaink számára igen hasznos és fontos.

Ebből az alkalomból a szervezők a gyümölcslevek és péksütemények mellett, 100 kilogramm szimbolikus zöld almát is elkészítettek, amelyek az egészség megtestesítői, mindezt a turiai Turinka cégnek köszönhetően. Rajtuk kívül, ennek az eseménynek a megszervezését segítette Óbecse község önkormányzata, a Városi Színház, az Óbecsei Egészségház, a Novi Sad Controlling, az újvidéki Promontgroup, a Prizma 1993 könyvesbolt, az MGM Plamen, a Lux Color Print és a Linde Gas Srbija.

Több mint 500 résztvevő a „BEST”-en – „Az óbecsei egészség útján”
Még több hír ebből a kategóriából