Politika

Új tanácsnokok, a Toplana KV és a Komunalac KV igazgatójának kinevezése

Ljubojev Vukašin | 2021. június. 29. | 11:31 | Politika

Óbecse község Képviselő-testületének tanácsnokai, a 11. ülésen, tizenegy napirendi pontot fogadtak el. Többek között arról is döntöttek, hogy a helyi parlament ezentúl három új képviselővel működik.

Nevezetesen, Szmieskó Karolina (VMSZ), Fehér László (VMSZ), valamint Slobodan Dimitrov (SZHP) lemondott tisztségéről, az ő helyükre Juhász Hermina, Alekszander Endre és Branislav Nešić került.

A képvselő-testületi ülést valamivel rövidebb időn belül hívták össze, mivel dönteni kellett a költségvetési alapból az idei évre környezetvédelmre fordított pénzeszközök felhasználására vonatkozó programról.

Az ülésen ugyancsak döntés született, a pályázat lebonyolításáról, az óbecsei Toplana Közvállalat igazgatójának kinevezésére is, mivel a jelenlegi igazgató, Dejan Vuković megbizatása ez év október 17-én lejár.

Másfelől a Komunalac Közvállalat igazgatójának, Željko Plavšićnak mandátuma június 30-án lejárt, így a tanácsnokok megállapították a funkció megszünését, ám a személyzeti és igazgatási kérdésekkel,valamint munkaügyi kapcsolatokkal  foglalkozó parlamenti bizottság úgy határozott, hogy őt javasolják megbízott igazgatónak, legfeljebb egy évre, amelyet a helyi parlament elfogadott.

A keddi ülésen elfogadták továbbá az óbecsei Városi Múzeum tavalyi évre szóló jelentését is.

Új tanácsnokok, a Toplana KV és a Komunalac KV igazgatójának kinevezése
Még több hír ebből a kategóriából