Kékfény

Támogató összejövetelt tartottak az óbecseiek a tragikusan elhunyt Jovan Marićért

Ljubojev Vukašin | 2021. szeptember. 13. | 9:33 | Kékfény

A huszonegy éves óbecsei Jovan Marić, három héttel ezelőtt tragikus körülmények között hunyt el, amikor, feltételezések szerint, a villanyoszlop  leszakadt drótja ráesett és agyonütötte az áram.

A tragédia nagy nyugtalanságot okozott az óbecsei polgárok között, akik a Facebook Közösségi Oldalon létrehozták a „Pravda za Jovana” elnevezésű csoportot, és vasárnap támogató összejövetelt tartottak az áldozat családja részére. Az egybegyűltek gyertyákat gyújtottak Óbecse központjában, és a téren jelképes sétával  tisztelegtek Jovan emléke előtt, majd ezek után a polgárok Újfaluban is összegyűltek, ahol szintén gyertyát gyújtottak azon a helyen, ahol polgártársunk tragikusan elhunyt, azon a sorsdöntő, augusztus 23-a és 24-e közti éjjelen.

A vizsgálat az ügyben még folyamatban van, a szakértők megállapításait várják, az ügyet pedig a nagybecskereki Felsőbbfokú Ügyésszég vette át, és már nem tartozik az óbecsei Alapfokú Ügyészség hatáskörébe. A Marić család pedig válaszokat vár arra, hogy ki a felelős gyermekük haláláért, és mi volt ennek az oka.

Beszélgetőtársunk elmondta, hogy az ügyészség sürgős intézkedést rendelt el, így a konkrétabb válaszok tizenöt-húsz napon belül várhatók.

Jovan egyébként a KWS cégben ideiglenes munkát végzett, és azon a sorsdöntő napon, hajnali két óra körül jött hazafelé a munkából, és ekkor történt a tragédia, melynek következtében életét vesztette.

Smrtovnice
Támogató összejövetelt tartottak az óbecseiek a tragikusan elhunyt Jovan Marićért
Még több hír ebből a kategóriából