Sport

Az Első “Goran Stojisavljević Goga” Futsal Emléktorna győztese a Vranje Futsal Klub

Ljubojev Vukašin | 2021. szeptember. 27. | 15:03 | Sport

A Vranje Futsal Klub lett az  Első “Goran Stojisavljević Goga” Futsal Emléktorna győztese, amit a múlt szombaton és vasárnap tartottak a  Đorđe Predin Badža Sportközpontban. A nemzetközi sportesemény szervezője a Bečej 2003 Futsal Klub, Óbecse község Ifjúsági Irodája és Óbecse község, támogatója pedig Óbecse község elnöke, Dragan Tošić.

A Vranje csapata a döntő mérkőzésen 4:3-ra legyőzte a tuzlai Salines csapatát, míg a harmadik helyen a hazaiak végeztek, 5:1-es győzelmet aratva a Zemun samo pravo csapata felett.

A torna legjobb játékosának Aleksandar Janjićot kiálltották ki, a Vranje Futsal Klubból, az emléktorna legjobb csatára Denis Isanović lett, a Salines csapatából, a torna legjobb kapusa titulust pedig Žarko Sokić kapta, a Zemun samo pravo csapatból.

Goran Stojisavljević Goga több évig tagja volt a Bečej 2003 Futsal Klubnak,  Óbecse színeit 2008-tól 2013-ig védte, és aktív játékával hozzájárult a klub előrehaladásához és fejlődéséhez.

A sportklubok, így a  Bečej 2003 Futsal Klub is, nagy hálával tartoznak a helyi önkormányzatnak, amely önzetlenül fektet be, támogatja és segíti az óbecsei klubok munkáját és működését.

A torna emlék jellege mellett, jótékonysági jellegű volt, ugyanis a belépődíjból befolyt teljes összeget, a 12.000 dinárt, a bácsföldvári Aleksa Prodanović gyógykezelésére  fizetik be.

Az Első “Goran Stojisavljević Goga” Futsal Emléktorna győztese a Vranje Futsal Klub
Még több hír ebből a kategóriából