Közérdekű

Toplana:Folyamatban vannak a fűtési idény megkezdéséhez szükséges végső előkészületek

TV Bečej Redakcija | 2021. szeptember. 28. | 5:10 | Közérdekű

Toplana:Folyamatban vannak a fűtési idény megkezdéséhez szükséges végső előkészületek

Az óbecsei Toplana Közvállat tájékoztatja vásárlóit, akik a távfűtési rendszerre vannak kapcsolva, hogy a 2021/2022-es fűtési idény kezdetének utolsó előkészületei folyamatban vannak, melynek részeként megkezdik a víz feltöltését és nyomás alá helyezését a lakóépületekben.

A vásárlókat külön értesítik a vízzel való feltöltés és az épület fűtésberendezése nyomás alá helyezésének dátumáról, és időpontjáról, amelyet közleményben a lakóépület hirdetőtábláján, vagy más, az épület bejáratánál látható helyen feltüntetnek.

Mivel a fűtőberendezések több hónapja nem üzemelnek, vízszivárgásra lehet számítani az otthoni központi fűtési rendszerek szelepein, csövein és radiátorain.

Ezért, különösen a közleményben szereplő időpontban, az érintettek fokozottan figyeljenek  az esetleges vízszivárgásokra, és amennyiben tapasztalnak ilyesmit, azt azonnal jelentsék az óbecsei Toplana Közvállalatnak, a közleményben felsorolt telefonszámokon.

Ezúton kérik azokat az ügyfeleket, akik munkálatokat végeznek az épület fűtésberendezésén és erről korábban nem értesítették az óbecsei Toplana Közvállalatot, hogy jelentkezzenek a közleményben megadott telefonszámokon.

A távfűtési rendszer hőenergia-ellátásának feltételeiről és módjáról szóló határozatnak megfelelően, a fűtési idény október 15-én kezdődik, de kivételesen korábban is megkezdődhet, amennyiben a kinti levegő hőmérséklete, három egymást követő napon, 21 órakor, 12°C, vagy ettől alacsonyabb.

Osmrtnice
Még több hír ebből a kategóriából