Društvo

Rekonstrukcija po završetku školske godine

Redakcija TV Bečej | 4. april. 2017. | 14:38 | Društvo

Rekonstrukcija OŠ “Zdravko Gložanski” najverovatnije počeće krajem juna kada se završi školska godine, a sa tim je saglasan i izvođač radova sa kojim je predsednik opštine Bečej Dragan Tošić juče u Ministarstvu privrede potpisao ugovor.

Radovi na objektu škole u Bečeju i Radičeviću trebalo bi da se završe za 60 kalendarskih dana.

Posao vredan 30 miliona dinara poveren je firmi “Aingor” DOO iz Kragujevca. Ministarstvo privrede je po konkursu odobrilo 13 miliona dinara, dok je preostalih 18 miliona lokalna samouprava predvidela u budžetu za prošlu godinu.

Radovi obuhvataju kompletnu rekonstrukciju krova, zamenu crepova i krovne konstrukcije, hidroizolaciju zidova mašinskim prosecanjem, zamenu i izolaciju podova, potom molersko-fasaderske i stolarske radove.

Paralelno sa ovom investicijom trebalo bi da se realizuje i projekat rekonstrukcije Dositejeve ulice i izgradnja toplovoda.

Opština je od Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine za rekonstrukciju Dositejeve dobila oko 38,6 miliona dinara. Projekat obuhvata rekonstrukciju saobraćajnice u dužini od 321 metar, izgradnju kanalizacije, rekonstrukciju vodovoda, zamenu javne rasvete, sanaciju trotoara i uređenje zelenih površina na potezu od katoličke crkve do Čilaga.

Rekonstrukcija po završetku školske godine
Ostale vesti iz ove kategorije