Sport

Fudbal: Tekstilac u nadoknadi od sedam minuta odneo bodove iz Bačkog Gradišta

Vukašin Ljubojev | 12. april. 2021. | 10:32 | Sport

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta poražen je na svom stadionu u okviru 24. kola Vojvođanske fudbalske lige "Sever" od  Tekstilca iz Odžaka sa 0:1. Strelac pobedonosnog gola bio je Mladen Galić u nadoknadi drugog dela meča odnosno u 95. minutu igre. 

Iz Fudbalskog klub Vojvodina navode da su se pojedini igrači Tekstilca u minulom meču ponašali veoma nekorektno i na taj način pokušali da izazovu prekid utakmice. U par navrata posle grubih prekršaja nad igračima Vojvodine nisu hteli da izbace loptu iz igre, a po završetku utakmice, ostavili su svlačionicu u katastrofalnom stanju

Deo u ovoj analizi zaslužuje i glavni sudija jučerašnje utakmice Nemanja Kuzmanović koji je prvo poluvreme produžio 2 minuta, a drugo poluvreme čak 7 minuta. Pored velikog broja žutih kartona Kuzmanović je podelio i dva crvena kartona, treneru Lazaru Dabižljeviću u 20. minutu i Dimitriju Iliću u 32. minutu.

U narednom 25. kolu fudbaleri Vojvodine putuju u Bački Petrovac gde će pokušati protiv tamošnje Mladosti da izbori nove bodove.

Fudbal: Tekstilac u nadoknadi od sedam minuta odneo bodove iz Bačkog Gradišta
Ostale vesti iz ove kategorije