Sport

Bečejski karatisti dobili vrednu opremu, ali i podršku za dalje aktivnosti

Vukašin Ljubojev | 17. jun. 2021. | 11:12 | Sport

Članovi Karate kluba Bečej i Sportskog udruženja “Soko-2017” od sada će imati bolje uslove za rad, zahvaljujući donaciji lokalne samouprave u vrednosti od oko 100.000 dinara.

Član Opštinskog veća za sport, omladinu, turizam i odnose s javnošću Dane Mandić, uručio je bečejskim karatistima vrednu sportsku opremu. Ujedno, u sali su postavljena dva klima uređaja pa će tako sportisti oba kluba imati optimalne uslove za rad za vreme letnjih meseci.

Karate klub Bečej trenutno broji 84 člana, a dobra vest je da karatisti planiraju da u toku septembra, uoči obeležavanja velikog jubileja, održe i takozvane “nostalgija treninge”, namenjene bivšim članovima kluba, kazao je trener Komaromi.

Inače, Sportsko udruženje „Soko-2017“ u svojim redovima ima 35 članova, decu predškolskog uzrasta kao i školarce do trećeg razreda osnovne škole.

Mandić je istakao da lokalni sportski klubovi, udruženja i organizacije imaju pouzdanog partnera u lokalnoj samoupravi, koja kontinuirano nastoji da poboljša i unapredi uslove u kojima rade i treniraju, a tome u prilog govori i ciklus investicija koji je realizovan proteklih meseci.

Bečejski karatisti dobili vrednu opremu, ali i podršku za dalje aktivnosti
Ostale vesti iz ove kategorije