Sport

U ponedeljak startuje IV Memorijal „Milovan Jović“ u Bačkom Gradištu

Vukašin Ljubojev | 18. jun. 2021. | 10:34 | Sport

Četvrti memorijalni turnir „Milovan Jović“ u igri „tri na tri“ u organizaciji Fudbalskog kluba „Vojvodina“ počinje u ponedeljak 21. juna na  stadionu u Bačkom Gradištu. Prijave ekipa traju do nedelje kada će biti i izvlačenje parova, kotizacija iznosi 6.000 dinara.

Glavni cilj organizatora turnira jeste da on preraste u takmičenje za koje će se čuti i izvan okvira okolnih opština pa i same Vojvodine, da se budućim generacijama ostavi u amanet sećanje na Milovana Jovića, kao i da se kroz promociju sporta učvrste poznanstva, prijateljstva, za šta se Jović uvek zalagao.

Po odluci organizatora turnira, i ove godine postoji mogućnost da ekipe koje dolaze iz drugih gradova, odigraju do tri utakmice u jednom danu kako bi izbegle dodatne troškove putovanja, a ono što je novina ovogodišnjeg turnira jeste nagradni fond.

Za sada je prijavljeno oko 17 ekipa, a sve više zainteresovanih fudbalera javlja i iz drugih gradova i naseljenih mesta van opštine Bečej.

Napomenimo još jednom da veliki turnir na stadionu Vojvođanskog ligaša „Vojvodine“ počinje u ponedeljak 21. juna, a sve zainteresovane ekipe mogu se prijavljivati do petka nedelje 20. juna na broj telefona: 062/8566-047.

U ponedeljak startuje IV Memorijal „Milovan Jović“ u Bačkom Gradištu
Ostale vesti iz ove kategorije