Sport

Zotrix pobednik „Vikend turnira 3 na 3 Bečej 2021“

Vukašin Ljubojev | 22. jun. 2021. | 9:46 | Sport

Ekipa Zotrix iz Vrbasa pobednik je Vikend turnira 3 na 3 Bečej 2021 koji je bio odigravan minulih dana u Društvu za telesno vaspitanje „Partizan“, njima je kao osvajačima turnira dodeljen pehar i novčana nagrada u visini od 100.000 dinara.

Pobeda ove ekipe i nije veliko iznenađenje jer su oni branioci prošlogodišnje titule, takođe treba napomenuti i to da su tim Zotriksa činili igrači Kluba malog fudbala Bečej, Stefan Korać, Boris Bodonji, Srđan Golub, i Marko Novaković, što im je kako kažu zbog dugogodišnjeg poznanstva i uigranosti dalo na snazi i na kraju na samom trijumfu.

Drugoplasirana ekipa „Fortuna Sukur Amazon“ osvojila je nagradu u vrednosti od 30.000, dok je trećeplasirana „Vrbašani“ sa sobom ponela 20.000 dinara. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stefan Korać.

Sportsko leto u opštini Bečej u organizaciji pojedinaca, klubova i udrženja a uz podršku  Kancelarije za mlade opštine Bečej je tek počelo, u toku je turnir u Bačkom Petrovom Selu, memorijal „Milovan Jović“ počinje danas u Bačkom Gradištu, u sredu će Novoselci otvoriti svoj tradicionalni turnir, Memorijalni turnir u strit baketu „Slobodan Malešev Bobica“ očekuje nas od 2. do 4. jula, dok je Bečejska desetka rezervisana za 10 jul.

Zotrix pobednik „Vikend turnira 3 na 3 Bečej 2021“
Ostale vesti iz ove kategorije