Društvo

Tri odličja za Nemanju Glavaškog na Gastro kupu Srbije

Vukašin Ljubojev | 29. septembar. 2021. | 5:36 | Društvo

Bečejac Nemanja Glavaški nedavno je osvojio dve zlatne i jednu srebrnu medalju na Gastro kupu Srbije, održanom u Novom Sadu.

Zlatne medalje osvojio je u seniorskoj konkurenciji u kategoriji Pasta Diš i Moderno nacionalno jelo, a srebro u kategoriji Piletina Diš. Izrazito je ponosan na Bečejski file, koji je posebno aranžirao.

Na istoj manifestaciji lane osvojio je bronzanu medalju i to mu je bilo prvo takmičarsko iskustvo. Kako ističe, propozicije su veoma rigorozne, a sudije gledaju i ocenjuju sve – od same pripreme jela pa do aranžiranja.

Ljubav prema gastronomiji razvila se kada je imao 17 godina. Kako bi sakupio novac za studije, radio je kod tetke i teče u restoranu, koji je funkcionisao u sklopu firme “Sojaprotein”.

Želeći da se dodatno usavršava, Nemanja je odlučio da svoje znanje i iskustvo upotpuni kroz formalno obrazovanje u Ekonomsko-trgovinskoj školi Bečej, na smeru kuvar.

Intervju sa našim sugrađaninom možete pogledati večeras od 20 časova u emisiji “Bečejski ugao”.

osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški livno umrli osmrtnice grude smrtovnice sarajevo osmrtnice smrtovnice osmrtnicama smrtovnice sarajevo smrtovnice visoko smrtovnice tuzla lektire lektira jastuci madraci cvijeće horoscope umrli vicevi sanovnik horoskop knjige recepti kalkulator

 
 

 

 

Tri odličja za Nemanju Glavaškog na Gastro kupu Srbije
Ostale vesti iz ove kategorije