Društvo

“Gastro fest” u znaku višenacionalnih specijaliteta i domaćih proizvoda

Vukašin Ljubojev | 22. septembar. 2021. | 10:35 | Društvo

Gurmansko-porodična manifestacija „Gastro fest“ biće održana u nedelju 26. septembra u Goranskom parku.

Posetioci će i ovog puta imati prilike da uživaju u nedeljnom ručku koji će pripremiti mladi vojvođanski kuvari, a služiće se u periodu do 12 do 16 časova. Ponuda će biti zaista bogata i raznovrsna.

„Gastro fest“ upotpuniće i pijaca domaćih proizvoda, u okviru koje će se od 9 do 20 časova predstaviti proizvođači iz cele Vojvodine, te će tako gurmani imati mogućnost da okuse zanatska piva, vina, sireve i druge mlečne proizvode, zatim proizvode od voća, povrća i mesa.

U okviru „Gastro festa“ biće održano i takmičenje mladih kuvara iz vojvođanskih strukovnih škola. Oni će pripremati davno zaboravljena jela iz određenog istorijskog perioda, kažu organizatori.

Najmlađi će moći da od 13 do 18 časova uživaju u svom kutku – Ostrvu osmeha. Reč je o festivalu u okviru festivala, a za decu su predviđeni posebni programi poput jahanja konja, gumenog dvorca za skakanje, dečijeg koncerta, raznih radionica na temu zaštite životne sredine i reciklaže.

Manifestaciju će od 11 do 17 časova obogatiti tamburaška muzika, dok je koncert grupe Perpetuum mobile predviđen za 17.30.

Opširnije o ovoj manifestaciji saznajte večeras u 20 časova u emisiji „Bečejski ugao“.

“Gastro fest” u znaku višenacionalnih specijaliteta i domaćih proizvoda
Ostale vesti iz ove kategorije