Turizmus

A „Gastro Fest” sok óbecsei lakos ízlését elégítette ki

Ljubojev Vukašin | 2021. szeptember. 29. | 5:31 | Turizmus

Sok ínyenc örömére megtartották a Gastro Fest rendezvényt Óbecsén, az Erdőtelepítők parkjában. Ez egy remek alkalom volt arra, hogy a vasárnap délutánt a természetben, jó társaságban, kitűnő zene mellett és különféle ínyencségekkel használják ki.

A „Gastro Fest” látogatóinak lehetősége volt megkóstolni a Vajdaság minden tájáról származó, több mint 40 termelő által kiállított hazai termékeket. Élvezhették az édes és sós falatokat, a helyi sajtokat és egyéb tejtermékeket, kézműves söröket, szószokat, mártásokat, palacsintákat, különféle gyümölcs-, zöldség- és húskészítményeket.

A fesztivál keretében öt étterem mutatkozott be, így a látogatóknak alkalmuk volt megkóstolni az agyagedényben készült ínyencségeket, a halmenüt, grillezett finomságokat, különleges hamburgereket és szendvicseket, a lakodalmi káposztát, gulyásokat.

A rendezvényről sokan tértek haza elégedetten, rengeteg pozitív benyomással és remek, minőséges termékekkel.

A gyerekeknek alkalmuk volt élvezni saját kuckójukat – a Mosolyszigetet – ahol különböző programokon vehettek részt, lovagolhattak, ugrálhattak a légvárban, gyermek-koncertet láthattak és a különböző műhelymunkákon ügyeskedhettek, környezetvédelem és újrahsznosítás témában.

A „Gastro Fest” sok óbecsei lakos ízlését elégítette ki
Még több hír ebből a kategóriából